Αμπελόφυλλα Σουλτανίνας σε Άλμη | Νέας Σοδειάς από την Κρήτη | Αγροποιήματα Δερμιτζάκης

Τρυφερά Αμπελόφυλλα από τους Αμπελώνες της Οικογένειας Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Ανοιξιάτικα Αμπελόφυλλα σε Άλμη, Νέας Εσοδείας. Συλλέγονται Με το Χέρι και Είναι Κατάλληλα για Vegansκαι Vegetarians. Ιδανικά για Ντολμαδάκια. Αγροποιήματα Δερμιτζάκης

Τα Αμπελόφυλλα Σουλτανίνας «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης» ξεχωρίζουν για την τρυφερότητα, το ζωηρό πράσινο χρώμα και τη θαυμάσια γεύση τους.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Στους οικογενειακούς αμπελώνες με την ποικιλία σταφυλιού Σουλτανίνα συλλέγονται τον Απρίλιο και τον Μάιο τα πιο τρυφερά αμπελόφυλλα από αμπέλια που δεν έχουν ραντιστεί.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Επιλέγονται τα καλύτερα αμπελόφυλλα με βάση το μέγεθος και την απουσία ελαττωμάτων: ολόκληρα τρυφερά φύλλα που βρίσκονται στο ανώτερο μέρος του κλήματος και κοντά στα τσαμπιά, χωρίς σπασμένα κομμάτια, με ζωηρό πράσινο χρώμα και μαλακή υφή.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗΤα αμπελόφυλλά μας συντηρούνται σε άλμη σύμφωνα με την παραδοσιακή κρητική συνταγή, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλο το χρόνοκαι να απολαμβάνετε τα θρεπτικά στοιχεία και την ανεπανάληπτη γεύση τους.

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ Είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι ιδανικά για μία vegan ή vegetarian διατροφή.

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗΤα Αμπελόφυλλα Σουλτανίνας «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης» δεν χρειάζονται ζεμάτισμα, απλά λίγο ξέπλυμα με ζεστό νερό και είναι έτοιμα για χρήση. Το κάθε βάζο περιέχει περίπου …… αμπελόφυλλα.

Προτεινόμενες Χρήσεις

Τα Αμπελόφυλλα Σουλτανίνας «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης» είναι ιδανικά για:

  • Να φτιάξουμε ντολμαδάκια με ρύζι ή με κιμά
  • Να τα γεμίσουμεκινόα, κρεμμύδι και φρέσκα μυρωδικά
  • Να τυλίξουμε κομμάτια φέτας και να τα ψήσουμε στο γκριλ
  •  Να τυλίξουμε φιλέτο ψαριού με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και να το ψήσουμε στη σχάρα
  • Να φτιάξουμε αρνί φρικασέ 
  • Να γαρνίρουμε πιάτα με τυριά ή αλίπαστα

Διατηρούνται σε μέρος δροσερό και ξηρό.

Μετά το άνοιγμα διατηρούνται στο ψυγείο.