Με ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια πρωινό συνεχίζουμε να προτείνουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά στη διατροφική σας αξία και στο πρωινό που είναι βασικό για το ξεκίνημα της ημέρας μας.

Η οικογενειακή αγροτική επιχείρηση «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης»  λοιπόν γιορτάζοντας  σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας και με σεβασμό στον πελάτη και  στον καταναλωτή , έπειτα από την αμέριστη  εμπιστοσύνη σας στην ποιότητα και στη γεύση των προϊόντων μας συνεχίζουμε ακόμα πιο παραδοσιακά με ένα νέο προϊόν. Μια ιδέα βασισμένη στην παράδοση και στην κρητική διατροφή με γνώμονα πάντα  την  υγεία , για ένα καλό ξεκίνημα της μέρας με ένα σπιτικό πρωινό. Το «Πρωινό ….από σπίτι» , ένα μείγμα σταφίδας σουλτανίνας με καρύδι και αμύγδαλο (χωρίς συντηρητικά- θειώδη) ,  τώρα και αρκετό καιρό  βρίσκεται στη διάθεση του  καταναλωτή που προσέχει την διατροφή του  και επιθυμεί τα παιδιά του να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα πλούσιο σε βιταμίνες πρωινό. 

Φυσικά ο συνδυασμός  αυτός, των υπερ-τροφών της  Κρητικής γης, αποτελεί και συνήθεια  καθημερινής κατανάλωσης, ανεξάρτητα από το ξεκίνημα της μέρας. Είναι γνωστό ότι  σπουδαίοι διατροφολόγοι ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό συστήνουν, κυρίως στα παιδιά, που χτίζουν τη βάση για την σωματική τους ανάπλαση, να προτιμούν προϊόντα, ακόμα και στο σχολείο τους , που δεν περιέχουν συντηρητικές και παχυντικές ουσίες. Να τονίσουμε, ότι η σταφίδα από τα «ΑΓΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ» έχει την ιδιαιτερότητα να μην περιέχει θειώδη -συντηρητικά. Την κάνει πιο ιδιαίτερη λοιπόν  η ιδέα, να συντηρείτε με τον πατροπαράδοτο τρόπο , δηλαδή με δάφνη και  κανέλα , εξ ού και χωρίς συντηρητικά. Είναι μια μοναδική πανελλαδική πρωτοπορία, που πρώτον μας δίνει τη δυνατότητα της συντήρησης και δεύτερον μας χαρίζει τη γεμάτη άρωμα γεύση, μέσα στο συσκευασμένο φακελάκι. 

Το « Πρωινό …από σπίτι» προτείνεται  με συνοδεία μιας κουταλιάς μέλι και ταχινή, έτσι ώστε να μας κρατάει δυνατούς και γεμάτο ενέργεια όλη τη μέρα.